Telefoonantwoordservice

 

Even niet bereikbaar en uw potentiŽle klant zit al bij de concurrent! Vooral bij kleinere ondernemingen waar de ondernemer zelf vaak onderweg is, in bespreking zit of gewoon even niet bereikbaar wil zijn, laat de telefonische bereikbaarheid vaak te wensen over. Doorschakelen naar een antwoordapparaat of mobiele telefoon is een oplossing die weinig professionaliteit uitstraalt.

 

Met onze professionele telefoonantwoordservice behoort dit tot het verleden, onze telefonistes nemen dagelijks van 8:30 tot 17:00 uur de telefoon op met uw bedrijfsnaam en staan uw relaties te woord op een correcte wijze zoals u dat ook van uw eigen telefoniste zou verwachten.

 

Al vanaf Ä 29,00 per maand inclusief uw eigen telefoonnummer, ook als tijdelijke oplossing tijdens uw vakantie mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Administratieve- en secretariŽle werkzaamheden

 

Komt u zelf niet toe aan het up-to-date en op orde houden van uw administratie dan nemen wij u deze zorg graag uit handen. Ook als u (tijdelijk) een extra kracht nodig heeft voor een eenmalig project, piekdrukte of het organiseren of notuleren van uw vergadering bent u bij ons aan het juiste adres.