Mogen wij ons even voorstellen ?

Met ingang van 1 mei 2006 wordt de receptie van bedrijvencentrum Poeldonk bemand door Poeldonk Facilitaire Diensten, onderdeel van EMA Consultancy.

De volgende bedrijven maken verder deel uit van onze organisatie:

        EMA Consultancy

        Horeca Marketing Nederland

 EMA Consultancy houdt zich als adviesbureau bezig met professionele begeleiding van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Onze ervaren adviseurs hebben in de loop der jaren honderden bedrijven en ondernemers geadviseerd en begeleid bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering, waarbij wij doelgericht te werk gaan en uitsluitend adviezen geven die praktisch en meteen toepasbaar zijn.

 Horeca Marketing Nederland adviseert horecaondernemers op het gebied van marketing en communicatie en verzorgt het ontwerp van uw huisstijl, drukwerk of website. Tevens leveren wij drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, folders, menukaarten, placemats of pizzadozen in kleine of grote aantallen en tegen zeer concurrerende tarieven. Daarnaast exploiteren wij zelf enkele websites gericht op de horeca zoals www.RestaurantsinBrabant.nl of www.RestaurantsinLimburg.nl.